Indestructible2streaming

Indestructible2streaming telyes film, Indestructible2streaming online film magyarul, Indestructible2streaming teljes film magyarul indavideo, Indestructible2streaming teljes film magyarul videa

.
Indestructible Man

Indestructible Man

Indestructible Man    24 March 1956

CrimeHorrorScience Fiction

4.8
TMDb: 4.8/10 15 votes

Harckocsizók

Harckocsizók

Harckocsizók    25 October 2018

WarHistoryDrama

5.9
TMDb: 5.9/10 9 votes

A valós események által ihletett film egy KV-1 tank legénységének hősi cselekedeteinek történetét meséli el.

L'increvable

L'increvable

L'increvable    29 April 1959

0
TMDb: 0/10 0 votes

Disturbed: Indestructible in Germany

Disturbed: Indestructible in Germany

Disturbed: Indestructible in Germany    27 November 2008

Music

0
TMDb: 0/10 0 votes

Disturbed Indestructible Live at the AM Ring

Disturbed Indestructible Live at the AM Ring

Disturbed Indestructible Live at the AM Ring    05 June 2008

Music

0
TMDb: 0/10 0 votes

Galyon

Galyon

Galyon    18 September 1980

ActionAdventure

4
TMDb: 4/10 1 votes

Indestructible

Indestructible

Indestructible    25 August 2019

0
TMDb: 0/10 0 votes

A legyőzhetetlen

A legyőzhetetlen

A legyőzhetetlen    04 October 1969

Western

5.9
TMDb: 5.9/10 47 votes

Az észak-amerikai polgárháború után két amerikai ezredes is nekiindul a mexikói sivatagnak. Egyikük, John Henry Thomas 35 dollárért próbál meg lovakat eladni a mexikói kormánynak, míg másikuk, a déli konföderáció elkötelezett híve, James Langdon ezredes új hazát, új életet, új lehetőségeket keres magának és embereinek. A két, ellenkező oldalon álló férfi ebben az új helyzetben kénytelen félretenni haragját és egymás ellen érzett ellenszenvét, hogy együtt nézzenek szembe a közös ellenséggel, az útonállókkal és a helybeli forradalmárokkal.

The Indestructible Wife

The Indestructible Wife

The Indestructible Wife    26 January 1919

ComedyRomance

0
TMDb: 0/10 0 votes

A megállíthatatlan

A megállíthatatlan

A megállíthatatlan    20 October 2004

Action

5.1
TMDb: 5.1/10 47 votes

A CIA különleges tudatmódosító drogot fejlesztett ki, melynek következtében az áldozat hallucinálni kezd. A kísérleti szert a rivális cég, azaz az FBI egyik emberén akarják kipróbálni, ezért elrabolják Dean Cage-et. Cage-ről azonban idővel kiderül, hogy nem az FBI embere, hanem egy harcedzett katona, aki a szer hatására újra a csatamezőn képzeli magát, s ennek megfelelőn azonnal akcióba lép. Hamarosan az üldözöttből vadász lesz, aki minden tudását latba veti, hogy életben maradjon.

The Indestructible Jimmy Brown

The Indestructible Jimmy Brown

The Indestructible Jimmy Brown    27 September 2011

Comedy

6
TMDb: 6/10 1 votes

Indestructible: Afterlife

Indestructible: Afterlife

Indestructible: Afterlife    25 August 2019

10
TMDb: 10/10 1 votes

Mr. Incredible and Pals

Mr. Incredible and Pals

Mr. Incredible and Pals    15 March 2005

AnimationFamily

5.5
TMDb: 5.5/10 21 votes

A sebezhetetlen

A sebezhetetlen

A sebezhetetlen    04 January 2001

DramaMysteryThriller

7.1
TMDb: 7.1/10 5,249 votes

David Dunn biztonsági őr az egyetlen túlélője egy szörnyű vonatbalesetnek. Csodával határos módon egy karcolás nélkül megúszta a tragédiát. Nem sokkal később titokzatos ismeretlen férkőzik David közelébe. Elijah Price képregény-gyűjtő szerint nem véletlenül történnek vele a dolgok. David sohasem volt beteg életében, fizikai erőnléte nem puszta alkati adottság. A törékeny csontjai miatt viszont Mr. Üveg névre hallgató Elijah szerint kettejük sorsában sok a hasonlóság, természetfeletti képességeik kiegészítik egymást. A hitetlen David lassan felfedezi az igazságot Elijah szavaiban. A tét saját életének félelmetesen felsejlő értelme.

Andrew Dice Clay: Indestructible

Andrew Dice Clay: Indestructible

Andrew Dice Clay: Indestructible    31 December 2012

Comedy

0
TMDb: 0/10 0 votes

A feláldozhatók

A feláldozhatók

A feláldozhatók    14 October 2010

ThrillerAdventureAction

6.1
TMDb: 6.1/10 4,779 votes

Egy csapat zsoldost felbérelnek, hogy behatoljanak egy dél-amerikai országba, és végezzenek annak könyörtelen diktátorával. Amikor a küldetés megkezdődik, a zsoldosok ráébrednek, hogy semmi sem az, aminek látszik. Hamarosan a csalás és árulás sűrű hálójában találják magukat. Úgy tűnik, hogy a küldetést nem tudják folytatni, ártatlan életek forognak kockán, ám ennél komolyabb kihívás is vár a csapatra: kiderül, hogy egyik társuk elárulta őket, ezért az életüket minden eddiginél komolyabb veszély fenyegeti.

A feláldozhatók 2.

A feláldozhatók 2.

A feláldozhatók 2.    30 August 2012

ActionAdventureThriller

6.2
TMDb: 6.2/10 4,326 votes

Barney és régi vágású zsoldosai könnyen jövő dohányban reménykednek, ám amikor csúnyán félremennek a dolgok, és egyiküket brutálisan meggyilkolják, a feláldozhatók bosszút esküsznek. Hiába járnak idegen területen, ahol minden ellenük dolgozik, a revánsvágytól fűtött társaság elszántan zúzza-tizedeli az ellenséget, és közben az idővel versenyt futva egy váratlan veszélyt is el kell hárítaniuk, hiszen 2,7 kg tiszta plutóniummal már a világ egyensúlyát is meg lehet borítani. Mindez azonban semmi ahhoz képest, amire az az aljas figura számíthat, aki lemészárolta a testvérüket. Mert ekkor vetik be csak igazán magukat a feláldozhatók...

A hihetetlen család 2.

A hihetetlen család 2.

A hihetetlen család 2.    05 July 2018

ActionAdventureAnimationFamily

7.6
TMDb: 7.6/10 6,838 votes

Mindenki kedvenc szuperhős családja visszatér, a középpontban azonban ezúttal Helen áll, aki Bobot Violettel és Dash-sel magára hagyja, hogy a normális élet napi hőstetteivel megbirkózzanak. A változás elég kemény mindenki számára, főleg, mivel a család továbbra sincs teljesen tisztában a Jack-Jack ébredező szupererejével. Amikor egy új gonosz egy briliáns és veszélyes tervet eszel ki, a család kénytelen lesz megtanulni együttműködni Frozoneékkal, amivel jóval nehezebbnek bizonyul a vártnál.

A feláldozhatók 3.

A feláldozhatók 3.

A feláldozhatók 3.    21 August 2014

ActionAdventureThriller

6.1
TMDb: 6.1/10 2,973 votes

Barney, a profi főnök már megszámlálhatatlan bevetést vezetett, rengeteg szövetségest szerzett, és ellenségei számát is szépen gyarapította. Ám akivel most kell megbirkóznia a veterán zsoldosnak, arra ő sem számított. Váratlanul felbukkan Barney egykori társa, Conrad Stonebanks akivel annak idején együtt alapították meg a verhetetlen feláldozhatók csapatát. A tömeggyilkossá vált egykori csapattag, a könyörtelen fegyverkereskedő egyszer már megmenekült Barney karmai közül, és most bosszúra éhes: végleg le akar számolni egykori bandájával, célja, hogy kiiktassa a feláldozhatókat.

A hihetetlen család

A hihetetlen család

A hihetetlen család    25 November 2004

ActionAdventureAnimationFamily

7.7
TMDb: 7.7/10 11,025 votes

Mr. Irdatlan megbecsült és ünnepelt szuperhős volt egészen addig, amikor egy nap egy kotnyeles rajongója miatt majdnem tömegszerencsétlenséget okozott. A sajtó szította össznépi elégendetlenség nyomására a kormány úgy döntött, hogy megtiltja a szuperhősök ténykedését és ezzel egyidejűleg segíti beilleszkedésüket a normális társadalomba. Ezek után Mr. Irdatlan Bob Parr néven egy békés kertvárosban telepszik le szintén szuperképességű feleségével és gyermekeivel. Bob manapság már csak az unalom és az egyre növekvő zsírpárnák ellen harcol. Ám egy nap egy titokzatos megbízó jelentkezik nála és az akcióra éhes, félreállított szuperhős egy távoli szigetre indul, hogy végrehajtson egy szigorúan titkos megbízást.